Home / “From HR to RH (Respect for Humanity)”

Qellimi kryesor i ketij eventi eshte prezentimi dhe shkembimi i pervojave internacionale dhe rajonale nga kompani te ndryshme ku tema kryesore me theks te vecante do te jete “From HR to RH (Respect for Humanity)”

Human Capital eshte partner ekskluziv per Kosove lidhur me organzimin e pjesemarresve nga Kosova
Detajet rreth agjendes dhe prezentuesve mund t’i gjeni ne linkun ne vijim: http://mhraconference.mk

Per konfirmim kontakto ne email.

Faleminderit per bashkepunimin,

Human Capital Kosovo

info@humancapital-ks.com
www.humancapital-ks.com

 
 
 
 
Chat with Human Capital